Event fotografie

Event fotografie tijdens kerst

Ik geef een event voor kinderen in de maand december, Ik vroeg me af waar ik iemand kon inhuren om foto’s te maken van het event. Na lang zoeken kwam ik uit bij iemand die speciaal alleen foto’s maakt op een event. Ik wist dat ik hem nodig had voor die dag. Ik heb de fotograaf de volgende dag direct gebeld om een afspraak te maken om te kijken hoe hij foto’s maakt en vanuit daaruit verder gaan plannen voor de dag van het event. We hadden een afspraak voor 10 november bij zijn kantoor. Toen de dag was aangebroken ben ik naar hem toe gegaan om te kijken of zijn foto’s goed genoeg zijn. Toen ik zijn foto’s te zien kreeg wist ik dat ik hem als fotograaf moest hebben op het event. Ik vroeg aan hem waarom hij alleen een fotograaf was op een event. Hij zei omdat ik daar zoveel gelukkige mensen zie waardoor ik zelf veel motivatie voor krijg om mooie foto’s te maken. We hebben hierna een afspraak gemaakt voor de dag van het event.

Event fotograaf

De dag van het event. Het was zo ver ik had leuke kerst dingen bedacht voor de kinderen waar massaal heel veel kinderen op af kwamen. De dag zat vol gezelligheid en de fotograaf maakte heel veel vrolijke kerst foto’s. het was natuurlijk wel koud want we zitten midden in de wintermaanden dus ik had gezorgd voor kampvuur en marshmallows. De kinderen lachte en waren aan het dansen. Ze vonden het zo geweldig dat hun lach niet van hun gezicht af te krijgen was. Aan het eind van het event hebben we veel kerst muziek geluisterd en cadeautjes uitgedeeld die ik speciaal voor de kinderen had gekocht. De kinderen waren heel blij met hun cadeau en gingen met een lach op hun gezicht naar huis.

Terugblik

Na het event hebben de fotograaf en ik terug gekeken naar de foto’s. De foto’s waren zo mooi en beeldschoon. Je zag overal lachende kinderen op de foto’s en een lekkere warme energie op de foto. Ik vroeg aan de eventfotograaf hoe hij de foto zo warm had gemaakt. Zijn antwoord was dat het al warm was in de sfeer. De sfeer was zo vrolijk dat de foto al voor 70% warm is. Ik vond dit fijn om te weten want daaruit blijkt ook dat ik een fijn event heb georganiseerd. Als ik voor de tweede keer een event organiseer dan zorg ik er weer voor dat de event fotograaf aanwezig is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *